Inget speciellt

Idag har det varit en mycket bra/dålig dag! :)(
Vädret har inte varit på topp, riktigt blåsigt och jävligt. I skolan har vi haft det riktigt nice, bara fått en massa kakor och sånt nice. Efter träningen idag hade vi grillning med alla i klubben, inte okej eftersom vädret var som det var, förjävligt alltså.

Imorgon blir det tjejmiddag hemma hos Cassandra och faktiskt så ska vi ha på oss mjukiskläder och bara mysa, det ska bli himla skönt efter en vecka som denna ..

Pusshej


En vanlig dag, sommardag! =)

Hejhå!  Igår var det årets varmaste dag och det utnyttjade jag genom att åka hem till Esin och bara chilla, det var så sjukt varmt ute och ja fy vad underbart det var.!

Vi solade, badade i hennes Jacuzzi, solade igen och åt =) mums vilken glassig dag alltså..
Senare så skulle Henrik och Mattias komma och visa sina rökbomber som de hade gjort men istället så hoppade dem rätt ner i plurret och badade med oss. Härliga killar det där :D

Som sagt så vet man aldrig vad framtiden visar och denna dagen skulle egentligen inte se ut så här.. Menmen vad gör det om några år.. nej precis ingenting!!

Idag så har det också varit riktigt varmt och soligt ute och sånt gillar vi starkt !
Kunde tyvärr inte utnyttja det fina vädret så mycket eftersom jag tränade inne i ishallen, kommer väl fler soliga dagar hoppas jag :D

Imorgon tar fredrika studenten och det ska bli riktigt kul att se henne så lycklig och glad och kanske lite "rund om fötterna" haha .. ska iallafall bli jättetrevligt =)

 ( bild från Thailand ) 

RSS 2.0